Dziuby Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 Mam pytanie czy istnieje jakiś programik lub wtyczka, obojętnie to jakiej przeglądarki (było by świetnie jeżeli istniała by do Firefox) która by podczas oglądania witryny nie przekierowywała na inną. Czyli ładuje sie jakaś strona i za jakąś chwile automatycznie kieruje mnie na inną, przycisk wstecz nie odpowiada, muszę ponownie wkleić adres w pasek. Oczywiście takie witryny zdarzają się dosyć rzadko ale mnie to zainteresowało czemu tak jest i czy można temu zaradzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyyzy Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Znam jeden prosty sposób: podczas ładowania strony [przy końcu – lub w innym momencie, umożliwiającym bezproblemowe odczytanie treści w niej zawartych] zastopuj proces wczytywania - jednocześnie blokując ewentualne przekierowanie :) Pozdrawiam, wyyzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 W Operze mozna sobie wylaczyc automatyczne przekierowanie. Nawet dla konkretnej witryny. Wystarczy odznaczyc opcje i wtedy w przypadku przekierowania jestesmy o tym informowani i dostajemy stosowny link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Już myślałem że jest to niewykonalne, sprawdzę w operze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...