krystian_gracz Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 (edytowane) Więc tak do tej pory wszytko było ok a teraz zaczynam się martwić o zasilacz czy to wszystko uciągnie wcześniej nie było problemu, miałem okazie wymienić procesor tylko on ciągnie 125W grafika około 130 teraz to zasilacz wydmuciach!e ciepłe powietrze i coś czuje że tak ostatkiem sił to ciągnie, może doradźcie na jaki wymienić bym spokojnie mógł spać i miał zapas mocy tak do 250zeta. No chyba że niema się czym martwić. Z góry dzięki za uświadomienie tego co praktycznie jest oczywiste. Edytowane 16 Grudnia 2007 przez krystian_gracz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 [...]coś czuje że tak ostatkiem sił to ciągnie, [...] No chyba że niema się czym martwić.Bramka nr 2 jest prawidłowa, nie musisz się martwić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian_gracz Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 (edytowane) Ale jednak się martwię. Edytowane 17 Grudnia 2007 przez krystian_gracz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 pomierz napiecia miernikiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian_gracz Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) Dzięki ale jednak powoli rozglądam się za nowym zasilaczem myślę że ten będzie dobry http://www.icomp.pl/produkty.php?sid=zasilacze_atx-51 albo doradźcie coś lepszego tak do 300 zeta. Dzięki Edytowane 17 Grudnia 2007 przez krystian_gracz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Dzięki ale jednak powoli rozglądam się za nowym zasilaczem myślę że ten będzie dobry http://www.icomp.pl/produkty.php?sid=zasilacze_atx-51 albo doradźcie coś lepszego tak do 300 zeta. Dzięki będzie dobry ale rozglądnij się za tanszym sklepem ja brałem TU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Jak już ciągnie cię na tego szefa to powiem ci tylk oże możesz podpiąć do nie go jeszcze 1 taki konfig jak masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian_gracz Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Jak już ciągnie cię na tego szefa to powiem ci tylk oże możesz podpiąć do nie go jeszcze 1 taki konfig jak masz.Dzięki stary pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...