Gość Scythe Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Witam. Problem nastepujacy. Po nacisniecu Start>Wyłacz komputer wyświetla sie napis "Trwa zamykanie systemu Windows". Nie było by w tym nic szczególnego gdyby napis ten nie widnial tak ok. 1 min WTF ? Ktos wie dlaczego tak dlugo trzeba czekac na zamkniecie systemu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 To nie tak dlugo. Sprobuj uzyc User Profile Hive Cleanup Service. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasp Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 U mnie zamykanie trwa jakies 8sek, na RAID0. Na pojedynczym dysku trwalo max 30s. Zalezy tez jaki sprzet posiadasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Wow, po zastosowaniu User Profile Hive Cleanup Service ekran "Trwa zapisywanie ustawień" pojawia się na jakieś 2 sek. Wcześniej trwało to ~20 sek. i myślałem, że trzeba się z tym pogodzić. W końcu system szybko mi się zamyka. :) Thx Kolobos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scythe Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 I ja dziekuje :) User Profile Hive Cleanup Service naprawde dobra rzecz B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Jakiś mało lapiący jestem, ale gdzie tej fajnej opcji szukać na pl sys? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasp Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 To nie opcja, tylko program. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...