smiglo83 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Witam mam do ogółu takie pytanie. Koleżaka posiada nastepujący konfig P4 2.4 Ghz 512 ran KINGSTON 400 Mhz Asus P4P800 S-X GF 6200 256 MB DDR2 Samsung 320 GB sata II zasilacz Logic 350 W do nie dawna pracowało wszytsko ok a teraz dzieja się nastepujące rzeczy: po włożeniu płyty CD lub DVD do napedu optycznego restart kompa, po podpięciu pod to samo gniazdo Ata dysku twardego wszytsko wporzatku co może byc tego winą?? sprawdzałem juz 3 nagrywraki i jest to samo, co może byc tego przyczyną(zasilacz???????????) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 W pierwszej kolejności zmienił bym ten złom Logica na coś normalnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 W pierwszej kolejności zmienił bym ten złom Logica na coś normalnego.Potwierdzam, najlepiej podpiąć jakaś normalną zasiłke i wtedy spróbować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smiglo83 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Potwierdzam, najlepiej podpiąć jakaś normalną zasiłke i wtedy spróbowaćpanowie (i panie jeśli takowe są) co polecacie do 150 zł?? Bo mam dylemat między Chieftekiem a amacroxem obydwa po 400 W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Nie kupuj zasilki tylko pozycz najpierw jakas by przetestowac czy to zasilka jest zrodlem problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...