Snooze Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 (edytowane) Dzis zabraklo pradu a po restarcie mam namieszane w systemie i zadnych punktow przywracania ... Konkretnie chodzi mi o czcionke. 1. Menadzer zadan Aplikacje procesy wydajnosc siec uzytkownicy - nie wiem jak to zmienic zeby wygladalo "normlanie" tzn nie pogrubione. Pypuszczam ze ta sama opcja odpowiada za pogrubienie w komunikacie o kasowaniu i wlasciwosaciach pliku. Dodam ze w skype i gg oraz dumentrze wystepuje podobny problem. Generalnie caly wyglad systemu mialem skopany ale udalo mi sie wiekszosc naprawic w Ekran --> wyglad --> zaawansowane itp ... Z gory dzieki za pomoc Edytowane 16 Grudnia 2007 przez Snooze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 sprobuj ppm na pulpicie, wlasciwosci, wyglad, zaawansowane i tam pogrzeb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 sprobuj ppm na pulpicie, wlasciwosci, wyglad, zaawansowane i tam pogrzeb Dzieki ale juz probowalem (pisalem o tym wyzej). Wszystkie czacionnki sie zmieniaja a te ani drgna ... cos sie chyba bardziej pochrzanilo z nimi ... Sa jakies inne sposoby ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...