teraw Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 znalazlem na allegro ciekawe coolery na grafe, minowicie aardwolf. wersja al - 17pln wersja al-cu - 24pln wersja cu - 31pln z kosztem przesylki 7,50 wychodzi smieszna cena za chlodzenie na grafe. pytanie: jak mialaby sie wydajnosc tego wynalazku do porownywalnych zalmanow czy pentagramow? czy te 330g miedzi zrobi swoje, czy to po prostu smiec? bo cena 2 razy mniejsza niz pentagram kusi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Dzisiaj mi przyszedł jeden - konkretnie wersja aluminiowa. Zamówiłem to dla kumpla, bo chcemy pomęczyć jego grafę - 7600 GS DDR3, zanim ją sprzeda :D Na pierwszy rzut oka średnia jakość wykonania, no ale Zalman to nie jest. Zobaczę jeszcze jak po założeniu. Na razie podłączyłem tylko do kompa i na 12V, to ciche to nie jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 to jak juz sie tym pobawicie, to daj znac jak temperatury, no i jak glosnosc na 5 albo 7 v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...