little-meRmaid Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Od jakiegoś czasu mam komputer firmy Toshiba - a100 - 528 Ze względu na okoliczności musiałam zrobić formata (był to pierwszy format od czasu kupna komputera), od tego czasu nie potrafie znaleźć odpowiednich sterowników do karty graficznej. Owszem pisze, że są to sterowniki RADEON xpress 200, kiedy je ściągnęłam, nie ma możliwości aby je zainstalować, za każdym razem pokazuje się błąd. Taki sam problem był ze sterownikami głosu (działają te -> REALTEK HIGH DEFINITION AUDIO). Już długi czas szukam odpowiednich sterowników i żadne nie działają. Błagam o pomoc !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) Od jakiegoś czasu mam komputer firmy Toshiba - a100 - 528 Ze względu na okoliczności musiałam zrobić formata (był to pierwszy format od czasu kupna komputera), od tego czasu nie potrafie znaleźć odpowiednich sterowników do karty graficznej. Owszem pisze, że są to sterowniki RADEON xpress 200, kiedy je ściągnęłam, nie ma możliwości aby je zainstalować, za każdym razem pokazuje się błąd. Taki sam problem był ze sterownikami głosu (działają te -> REALTEK HIGH DEFINITION AUDIO). Już długi czas szukam odpowiednich sterowników i żadne nie działają. Błagam o pomoc !!! Witam, Jaki system operacyjny, Windows XP, czy Vista? Jeśli XP to spróbuj sterowników z tej strony. Jeśli chodzi o dźwięk to Realtek jest obecnie chyba najpopularniejszy w laptopach, więc jak działa to zostaw. Pozdrowienia P.S. A tak w ogóle, to nie dostałaś przypadkiem płytki ze sterownikami razem z laptopem? [edit] Z tego co przeczytałem, to powyższe sterowniki do ATI powinny też zadziałać z Vistą. Edytowane 17 Grudnia 2007 przez amazarak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
little-meRmaid Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Witam, Jaki system operacyjny, Windows XP, czy Vista? Jeśli XP to spróbuj sterowników z tej strony. Jeśli chodzi o dźwięk to Realtek jest obecnie chyba najpopularniejszy w laptopach, więc jak działa to zostaw. Pozdrowienia P.S. A tak w ogóle, to nie dostałaś przypadkiem płytki ze sterownikami razem z laptopem? [edit] Z tego co przeczytałem, to powyższe sterowniki do ATI powinny też zadziałać z Vistą. DZIĘEEKUJEEE !!!! Sterowniki jak najbardziej działają :D :D :D !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 DZIĘEEKUJEEE !!!! Sterowniki jak najbardziej działają :D :D :D !! Super, polecam się na przyszłość :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...