Zbilka Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Nadszedł czas żeby odmłodzić moje WC :) i w związku z tym mam pytanie: co lepiej zastąpi starą poczciwą ładzianke?: Black Ice GT Stealth LITE 360, Black Water Advanced 123 rev. 2.0, czy może Swiftech MWR320 biorąc pod uwagę, że będą zastosowane wolnoobrotowe wentyle (Acutake). Najprawdopodobniej najlepiej sprawdziłaby się chłodnica Swiftecha ale o ile i czy jest sens dopłacać ~90zł? – na testy chłodnic niestety się nie doczekałem i pewnie nie doczekam ale może ktoś ma osobiste doświadczenie :D Ps. Są jakieś bliższe wieści na temat Frosta 4 (kiedy się pojawi, wydajność, itp.)? Bo z sentymentu :wink: wymieniłbym obecny bloczek na następcę ale moje „wkrótce” jest sporo „krótsze” od samhainowego :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Ps. Są jakieś bliższe wieści na temat Frosta 4 (kiedy się pojawi, wydajność, itp.)? Bo z sentymentu :wink: wymieniłbym obecny bloczek na następcę ale moje „wkrótce” jest sporo „krótsze” od samhainowego :lol: zapraszam: http://www.watercooling.com.pl/frost4_beta_test.html mozesz (z sentymentem) pobawic sie beta jesli szczescie dopisze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scythe Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Samhain tja.. Wypełniłem formularz 2 tygodnie temu i do tej pory zadnego odzewu z waszej strony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Samhain tja.. Wypełniłem formularz 2 tygodnie temu i do tej pory zadnego odzewu z waszej strony ;) poniewaz, jeszcze nie zakonczylo sie przyjmowanie zgloszen... ciagle splywaja... czas do piatku ;) po swietach bedzie ogloszona lista osob, ktore wybralismy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbilka Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 zapraszam: http://www.watercooling.com.pl/frost4_beta_test.html mozesz (z sentymentem) pobawic sie beta jesli szczescie dopisze ;) heh dzięki za zaproszenie :wink: - myślałem, że betatesty idą już pełną parą :) , poprawki uwzględnione, a blok lada chwila pojawi się w sklepach – tak pod choinkę :P Widzę jednak, że to jeszcze „trochę” potrwa, a chciałbym zakończyć „remont” wc-ta przed nowym rokiem. Dlatego pewnie połakomię się da D-Tek-a – ale czy jest sens wydawać tyle kasy?..ehh Samhain może uchylisz rąbka tajemnicy i powiesz jak się sprawuje beta Frosta 4? taki mały przeciek :lol: Wracając do chłodnic warto dawać te 90zł więcej za Swiftecha??? Kurcze jest test tylko MCR-a 120 – porównując do BWA121 w najlepszym wypadku wypada o 6,7*C lepiej. Czy w wersji 3x120 różnica temperatur się zwiększy czy zmniejszy? No i jak się przekłada te 6,7*C na temperaturę rdzeni? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 ehh Samhain może uchylisz rąbka tajemnicy i powiesz jak się sprawuje beta Frosta 4? taki mały przeciek :lol: w F4 nie ma zadnych przeciekow :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...