takione Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Witam, posiadam od marca 2007r. notebook HP nx9420. Zwykle po wyjściu ze stanu uśpienia lub hibernacji na ekranie migotają mi poszczególne piksele - robią się od czasu do czasu czarne lub jasne w różnych miejscach matrycy. Nie jest to nic poważnego, ale denerwuje i restartuje komputer, po czym wszystko wraca do normy. (Rozmawiałem z kolegą ma HP nx4xxx z tym, że on pracuje na linuksie i ma podobny problem, co rozwiązuje przejściem na sekunde na jakiś tryb, chyba konsolowy.. nie wiem dokładnie. I potem wraca na zwykły i jest ok z wyświetlaczem.) Często też, touchpad sam się naciska - kursor przeskakuje w miejsce położenia kursora. Nie wiem, czy te problemy zależą od systemu operacyjnego. Mam MsVista Business. Mieliście podobne przypadki? Może to system świruje i trzeba instalować od nowa? Czy jest to wada fabryczna i należy oddać do serwisu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burns Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 "kursor przeskakuje w miejsce położenia kursora." nie rozumiem tego zdania prawdopodobnie gwarancję masz na rok - więc proponuję po świętach powoli przymierzać się do serwisu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...