zuchu Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Witam mam nastepujacy problem a wiec uruchamiam PC i w 1 oknie wskaznik VDD: jest na poziomie 1.6 a nastepnie po czasie spada i jest napisany na czerwono sprawdzajac w speedfanie widze jak po czasie wskaznik VCOREA spada gdy jest juz na okolo 1.20V przestaje dzialac myszka. Dziwne jest to ze napoczatku dziala poprawnie dopiero pozniej zaczyna sie jakby wylaczac mysz. 1 co zrobilem to format nic nie dalo nastepnie zmienilem zasilacz na inny tez nic wymienilem wiatraczek na plycie tez nic moj komp wyglada tak AMD Athlon XP2800+ /3333 2x512 Kingston DDR pc 333 + 1x256 kingston DDR pc 333 Epox 8RDA3+ FIREWIRE WesternDigital 80GB WINFAST GF FX5200 ultra 128mb ultra nie wiem czym to moze byc spowodowane ;f czy mozecie mi jakos pomoc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 a motto tego forum brzmi "Napięcia mierzy sie miernikiem nie programami!" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuchu Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 nie posiadam miernika i nie mam mozliwosci sprawdzenia tego innaczej :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 to kup sobie za 10-15zł to nie majątek a bedzisz miał 100% pewny odczyt napiecia, programowe odczyty moze o kant [gluteus maximus] potłuc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 nie posiadam miernika i nie mam mozliwosci sprawdzenia tego innaczej :Fto przestań zajmować miejsce na forum, wróć dopiero jak zmierzysz napięcie miernikiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...