RadGow Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Witam serdecznie kolega ma problem z komputerem, przy każdej grze, komputer po ok. 20 minutach umiera nie reaguje nawet na reset, dopiero po odcięciu zasilania wraca do życia. Reinstal systemu nie pomógł, instalowałem mu najnowsze drivery. Temperatura podzespołów była niska, chociaż nie sprawdziłem podczas gry. Jego komputer to: Athlon 64x2 3600 2 x 512 Mb ram Radek 1650Pro Nie miałem jak sprawdzić mocy zasilacza ponieważ ma plomby, ale okazało się iż i tak nie ma już gwarancji więc proszę was o pomoc. Jak zdiagnozować problem? Myślę najpierw zainstalować jakieś starsze drivery i sprawdzić, jak to nie pomoże wtedy podczas gry sprawdzę temperatury. Jeżeli będą w normie to powinienem sprawdzić napięcia, tylko nie wiem jaki program do dego najlepszy. Macie może jakieś pomysły? Pozdrawiam Radek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zasilacz sprawdza się miernikiem a nie programami to raz, a dwa w temperatury króre pokazują programy tez nie wierz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 ładnie piszesz po polsku ale już czytasz znacznie gorzej,, no chyba że umknął ci punkt o tytułowaniu tematów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...