mattius Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Witam Kupiłem kartę telewizyjną Winfast tv2000xp exprt. Po dłuższym rozpracowywaniu programu PVR2 doszedłem co i jak ale... Zakupu dokonywałem z myślą że będę mógł oglądać kilka programów na raz bo wydaje mi się że jest już takowa "technologia" lub inaczej możliwość, to w zasadzie był wymóg i w tym celu kupiłem kartę (telewizor w końcu mam;). I z tąd moje pytanie: Czy jest jakiś program lub czy wogóle jest taka możliwość żeby na bieżąco oglądać kilka programów telewizyjnych na raz bez odświerzania??? Na moim w/w programie można oglądać wszystkie kanały na ekranie tylko że jeden jest aktywny , reszta to stop klatki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasp Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 (edytowane) Z tego co mi wiadomo, ten model nie ma takiej mozliwosci. Musial bys szukac tunera z funkcja Multi-PIP Edytowane 18 Grudnia 2007 przez lukasp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattius Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 (edytowane) A mógłbyś mi podać ze dwa modele takich tunerów bo coś na googlach nie moge znalezc. I jeszcze jedna sprawa... czy miales do czynienia z takowym? czy np obciaza bardziej procesor? czy obraz jest wtedy gorszy? acha czy to na pewno zalezy od tunera a nie od softu??? czy masz jakiegos linka o tym mówiącego? Edytowane 18 Grudnia 2007 przez mattius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasp Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Hehe, o sofcie zapomnij. Nie ma takiej mozliwosci, multi pip jest calkowicie uzaleznione sprzetowowo. Z tego co sie orientuja karty z multi pip raczej nie ma, nie zaglebialem sie w to. Ta funkcja jest raczej jako dostatek drozszych TV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...