Davidis Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Witam Posiadam płyte Gigabyte K8NF-9 RH i w biosie niestety nie ma możiwości zmiany napięcia na CPU chciałbym zmienic bios ale.... Na stronce producenta jest podany tylko jeden bios do tej plytki F1 a u mnie wszystkie programy podaja że posiadam bios F11 teoretycznie przeznaczony do płyty bez przyrostka RH i teraz nie wiem co robic nie chce nic zepsuć to chyba wiadome :) Prosze o pomoc może ktoś ma tą płyte?? Zaznacze jeszcze że płyta ma chipset po środku nie tak jak na wiekszości zdjęć obok złącza PCIE Wygląda tak samo jak ta tylko ze pisze w symbolu jeszcze RH http://img108.imageshack.us/my.php?image=dscn3662db9.jpg Z gory dzieki i pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Wcisnij CTRL+F1 po wejściu do biosa.Później wyszukaj opcjii Hammer Voltage Control czy coś takiego.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davidis Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Znam kombinacje ctrl+F1 i niestety nie ma takiej opcji ani podobnej która by zmieniała napięcie. :/ Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Daj fotke jakie opcje masz do wyboru.Na pewno coś wykombinujemy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davidis Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 (edytowane) Witam Daje fotki ;] Sorry za jakość zdjęc ale zepsuła mi się cyfrówka :/ i robiłem telem Edytowane 22 Grudnia 2007 przez Davidis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davidis Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Odpowie ktoś może :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Moze weź ten bios.. U mnie mam opcję Hammer Vid Control i dzieki temu zmieniam V. http://www.gigabyte.pl/products/mb/bios/ga-k8nf-9-rh.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davidis Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Witam Podam jeszcze że jak uruchamiam komputer pisze K8NF-9 F11 A gdy próbuje wgrać nowy bios przez QFLASHa wyskakuje BIOS ID check error Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...