Glebogryzarka Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Witam Mój kłopot jestr przeogromny: męczę się od kilku dni z próbą zmuszenia do działania nowego zestawu. Udało mi się w końcu sprawić, że system się uruchamia i wykrywa dyski. Podczas próby instalacji systemu Windows XP Professionals, w trakcie przegrywania plików instalacyjnych na dysk ( gdy jest 70 procent) pojawia się niebieski ekran z błędem ( chyba jakimś 00000000000000007) i lipa. Próbowałem kilka razy, podłączyłem także inny dysk. Na wszelki wypadek zmniejszyłem też napięcie pamięci DDR2 na 1.85 V, ale to nie przyniosło efektu.. Co jeszcze mogę zrobić? Dla posiadaczy Abita Ip35e - czy mi się wydaje, czy ta płyta jest cholernie trudna do okiełznania? G. Zestaw: Zasilacz: Chieftec 450 W Płyta Główna: Abit Ip35e Procesor Core 2 duo e4500 Pamięci - 2 x OCZ DDR2 800 Cl 4 Dual Channel Dysk: Seagate 250 GB Ata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Napięcie na ram 2.2 V i po sprawie :) czasami też pisze nie można skopiować pliku :P .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...