MantisGhost Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Witam wyprobowalem juz wiele paskow jak objectdock, rocket dock itp. jednak rzaden nie spelnia moich oczekiwan :/ ja szukam czegos innego moze cos takiego instnieje :D do rzeczy. moik idealnym paskiem jest cos podobnego do alt taba po nacisnieciu odpowiednich klawiszy pojawia sie nam przezroczysty pasek np na srodku ekranu z ikonkami ktore mozna wybrac mycha ktos moze zna cos takiego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibo Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 (edytowane) Jedyne co kiedyś znalazłem to takie inne menu "RunMe", które można fajnie skonfigurować. Pobierz: http://ksoft.nm.ru/runme0.8.5.zip --- A może ktoś wie jak zrobić podówjny pasek RocketDock, bo już ikony na szerokość się nie mieszcza, a nie chcę ich za bardzo zmniejszać. Edytowane 19 Grudnia 2007 przez Zibo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 podwojny pasek ?? znaczy sie 2 ?? jak chcesz dwa to chyba odpalasz rocketa 2 razy z 2 roznych miejsc na dysku :P za to objectdock plus pozwala ci na tworzenie ilu sie chce paskow w roznych wersjach jednak je troche wiecej zasobow P.S ten runme to jednak nie to czekam na inne sugestie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...