tomekbobi Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Witam wczoraj kupilem na allegro nowego SE k810i bez simlocka, wlozylem karte sim z Ery i mialem jakas stara która wygasa z koncem roku no i bawie sie poznaje telefon (mój pierwszy w zyciu) no i nagle telefon z niczego sie restartuje. Po lewej stronie u góry znika ten pasek, chyba to jest pasek zasiegu po czym on znika i ekran robi sie na chwile bialy a nastepnie czarny tak jakby telefon byl wylaczony, po 5 sekundach telefon sie wlacza i jest ekran poczatkowy z godzina i na srodku pisze Wyszukiwanie po chwili znajduje siec i pisze Era i zas to samo pasek znika i restart. Wgralem nowe oprogramowanie ze strony sonyericcson.com przez Update Service ale to nic nie dalo. Zapomniał bym o najwazniejszym te restarty sie dzieją tylko w trybie normalnym, w trybie samolotowym telefon normalnie dziala nie restartuje sie. Wyjmowalem tez karte pamieci i sprawdzalem bez niej ale dalej to samo. Koles od którego kupilem telefon mówi zebym odczekal dzien bo to prawdopodobnie przez temperatury podczas transportu paczki. Ma ktos jakis pomysl? Prosze o pomoc, bo wydalem 800zł na mój pierwszy telefon w zyciu i takie jazdy z nim mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Moze karta sim uwalona sproboj z inna karta sim:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobi Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 niestety nie sprawdalem karte z ery, orange i nówke z simplusa i to samo ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 To wina oprogramowania telefonu. Trzeba wgrać nowy soft np. przez SEUS. Jesli po aktualizacji bedzie dzialac dalej tak samo, tzn ze kupiles uwalony telefon i zostaje ci serwis. Jednak moim zdaniem na 95% to jest wina softu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobi Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Dzis wgrywalem nowy soft przez XS++ v16 i to samo sie dzieje. No ale jakby telefon byl zwalony to by caly czas byly restarty chyba ,a jak polezy dluzej wylaczony i wlacze to normalnie chodzi az do wylaczenia i wlaczenia. Sam juz nie wiem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wasz3k Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zobacz czy IMEI masz dobry? czy może sam 0000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobi Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 (edytowane) tzn. ? bo nie kapuje, wiem co to IMEI ale niby czemu mialby byc zly ? IMEI mam normalny 37xxxxxx-xxxxxx-x-xx Edytowane 25 Grudnia 2007 przez tomekbobi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...