Skocz do zawartości
tomekbobi

Nowy Se K810i Sie Restartuje, Pomocy !

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wczoraj kupilem na allegro nowego SE k810i bez simlocka, wlozylem karte sim z Ery i mialem jakas stara która wygasa z koncem roku no i bawie sie poznaje telefon (mój pierwszy w zyciu) no i nagle telefon z niczego sie restartuje. Po lewej stronie u góry znika ten pasek, chyba to jest pasek zasiegu po czym on znika i ekran robi sie na chwile bialy a nastepnie czarny tak jakby telefon byl wylaczony, po 5 sekundach telefon sie wlacza i jest ekran poczatkowy z godzina i na srodku pisze Wyszukiwanie po chwili znajduje siec i pisze Era i zas to samo pasek znika i restart. Wgralem nowe oprogramowanie ze strony sonyericcson.com przez Update Service ale to nic nie dalo. Zapomniał bym o najwazniejszym te restarty sie dzieją tylko w trybie normalnym, w trybie samolotowym telefon normalnie dziala nie restartuje sie. Wyjmowalem tez karte pamieci i sprawdzalem bez niej ale dalej to samo. Koles od którego kupilem telefon mówi zebym odczekal dzien bo to prawdopodobnie przez temperatury podczas transportu paczki. Ma ktos jakis pomysl? Prosze o pomoc, bo wydalem 800zł na mój pierwszy telefon w zyciu i takie jazdy z nim mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzis wgrywalem nowy soft przez XS++ v16 i to samo sie dzieje. No ale jakby telefon byl zwalony to by caly czas byly restarty chyba ,a jak polezy dluzej wylaczony i wlacze to normalnie chodzi az do wylaczenia i wlaczenia. Sam juz nie wiem :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi