Rasow Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Witam Forumowiczow. Mam oto taki problem. Plytka i procek jak w temacie. Probowalem podkrecic procka tutaj moje ustawienia (http://oceanic.wsisiz.edu.pl/~sledzieg/zdj/P1010159.JPG) i tak... Komp odpala sie normalnie system wszystko dziala spoko. Problem jednak pojawia sie w grach. W momencie odpalenia PES 2008, juz na menu, gra mi sie zawiesza na kilka sekund, staje, dzwiek sie zwiesza, po czym dziala normalnie przez 2-3 minuty i znowu staje jak wczesniej. Nic sie nie wywala, poprostu staje. I tutaj mam pytanie, czym to moze byc spowodowane. Zmniejszylem teraz taktowanie na defaultowe i mam dokladnie tak samo, wiec zapewne to wina zle ustawionego teraz BIOSu. Jak go poprawnie skonfigurowac? Dodam, ze mam 2 gb RAMu i zasilacz TAGAN TG380-UO1 oraz karte graficzna GeForce 6800 ultra, jednak to chyba nie ma znaczenia. Dziekuje z góry za pomoc. P.S. moj numer gg to 4047410, jakby ktos chcial mi pomoc, bede wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...