sts Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 mam soltek drv2 i prubowałem włożyc do niego athlona 2000+ (0.13) i nie idzie. bios aktualizowałem na najnowszy jaki jest prosze o pomoc czy nic sie nie da zrobic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Nie da sie.Nie dziala i juz.A Soltek KAV na sdramach dziala... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sts Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 dzieki za odpowiedz. zmieniłem płyte i wszystko ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 A moge zapytac z ciekawosci ile wzioles za tego solteka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sts Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 dziewczynie oddalem za darmo tak to juz jest. no nie? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...