xt60000 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Witam. Panowie mam pytanie i zarazem problem, jak większość na forum :), używam programu Ad Muncher do blokowania reklam itp zbędnych rzeczy, jednak nie może on sobie poradzić z reklamą programu AVIRA ANTYWIR. Zawsze po wykananiu samoaktualizacji wyskakuje okienko z dresu http://notifier.antivir-pe.de/en/notifier51_en.html Nie wiem jak skonfigurować Ad Muncher ay okienko to nie wyskakiwało ? Pomożecie ? Używam IE 6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 A musi to być płatny program, o którym piszesz? Nie może to być np. Bfilter, albo coś na gecko (np. firefox) + adblock plus z fitrami i noscript? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xt60000 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Właściwie to zależy mi na tym, aby cos skutecznie blokowało flashe i wyskakujące okienka internetowe, reklamy itp, może być płatny, bezpłatny byle skuteczny pod IE6 bo nie chcę zmieniać na inną przeglądarkę. W poprzednim poście napisałem link jednak nie wyświetlił mi się, podejrzewam że albo nie można podawać linków na forum albo źle to zrobiłem. Adres, spod którego wyskakuje okienko brzmi notifier.antivir-pe.de/en/notifier51_en tylko trzeba go opatrzeć z przodu wiadomo czym a z tyłu dopisać html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...