Gosu Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Witam,kumpel zakupił tego lapka,nie miał żadnego OS,zainstalował win xp z sp2 ,i dziś pościągalismy stery do tego lapka ze strony fujitsu,nie mogę jednak zaintalować dzwięku,ani grafy,a sieć bezprzewodowa nie działa mimo tego ze ją wykyrwa i u mnie w domu sieć jest-ja w swojim kompie mam Linksysa. Jak instaluje stery od grafy,baz dzwięku wyskakują jakieś błędy jak usiłuje zaintalować grafę to wyglaa to tak - "Setup cannot proced because the lenght of the specyfiet directory patch plus the instalation folder name exists 88 characters. Please shorten one or both the specyfiet limit,and try again" Wie ktoś jak to rozwiąząć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Setup cannot proced because the lenght of the specyfiet directory patch plus the instalation folder name exists 88 characters. Please shorten one or both the specyfiet limit,and try again" znaczy że scieżka dostępu do pliki jest dłuższa niż 88 znaków i instalator nie może wystartować skopiuj instalator na dysk c do głównego katalogu i z tej lokalizacji uruchom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...