flasht Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Witam, Wczoraj zakupilem Cosmosa i sie strasznie rozczarowalem... temperaturami, ale rowniez drganiami w jakie wpada obudowa... Mam 4 Baracudy na SATA2 ... probowalem wkladac je w rozne kieszenie ale zawsze mniej czy bardziej (zazwyczaj jak nawet przez chwile jest mniej to pozniej bardziej) wystepuje glosne buczenie (zaglusza ono nawet prace glowic dyskow!!!, ktore jak wiadomo wcale nie sa ciche)... i nie wiem teraz co mam z tym zrobic... jakas porazka dla mnie... ma ktos pomysl?? Moze moja buda jest po prostu ulomna jakas?? Pozdrawiam, FlashT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 (edytowane) delete Edytowane 26 Lipca 2012 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Czy wlasciciele Cosmosow tez maja ten problem? Bo moze ja powinienem po prostu bude oddac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...