Kiero Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Witam! Czy te pamieci warto kupic za 400 PLN? Czy ktos wie, ile sie kreca? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Mialem je przez chwile na kompie bo kumpel sprawdzal czy dzialaja , i nie poszly na 166 MHz na 2,5 cyklu :( mam specteka kosc i chodzi na 180 MHz bez zmiany nepiecia . Arek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiero Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Uff...wiec kupilem (zanim przeczytalem posta) Specteka 2 x 256MB, ale CL 2,5 7.5ns zamiast tej Nanya i dzis sie okaze czy zrobilem dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 Uff...wiec kupilem (zanim przeczytalem posta) Specteka 2 x 256MB, ale CL 2,5 7.5ns zamiast tej Nanya i dzis sie okaze czy zrobilem dobrze. Niop ciekaw jestem :) . Daj znac jak chodza , ja mam ustawione Cas na 2,5 , ale reszta na maxymalych ustawieniach . Arek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...