pawelw111 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 (edytowane) Witam, mam problem z Creative muvo tx usb 2.0. Najpierw był problem nie chciała się włączyć, więc ją sformatowałem. Po sformatowaniu wrzuciłem kilka mp3 i włączała się, pisało "No music" czy coś takiego...to wgrałem firmwara wersje 1.21.03. Po wgraniu firmwara mp3 w ogóle się nie włącza ;/ Formatowałem FAT i FAT32 ale bez skutku...;/ Proszę o pomoc, pozdrawiam. Edytowane 22 Grudnia 2007 przez pawelw111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 kupiłeś ją niedawno czy tak nagle to się stało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelw111 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Ona już dawno została kupiona...i leżała ponad pół roku u kumpla w szafce, bo kiedyś mu sie zepsuła i dziś sobie ją wziąłem od niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 no to jak wziąłeś zepsutą.. to chyba wszystko wyjaśnione.. nie wiem.. może nadal jest zepsuta i tyle.. zobacz czy nie ma kurzu w różnych miejscach.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...