arczowsky Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Witam, jakoś nie mogłem nigdzie znaleźć tutaj opinii o tej płycie, natknąłem się na nią zupełnie przypadkowo na allegro, a że jestem zainteresowany kupnem bużetówki na NF650 to chciałbym się dowiedzieć nieco o niej od użytkowników, ktoś ma, ktoś miał? proszę o komentarze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 (edytowane) Podlaczam sie do pytania. Czy ktos cos wie o tej plytce ? Tez ja teraz zobaczylem przypadkiem, w Apollo jest za 299zl ( http://www.apollo.pl/store/show_detail/10/38509 ) i wyglada bardzo ciekawie. Jak parametry, jak to chodzi ? Wie ktos cos moze ? Nie mowie, ze chce zmieniac EVGA, ale poprostu ciekawosc mnie zrzera, bo lubie takie nowinki :) Edytowane 15 Stycznia 2008 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...