john_doe Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 zobaczcie, do konca jeszcze 9 h... ja moze zaczne sprzedawac autoexeca albo io.sys :) czego ci ludzie nie wymysla... no i to osiagniecie 166 fsb w biosie :) :twisted: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11122675 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 :lol: buahhahahahaha :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 :lol: btw to chyba powinno byc gdzies indziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 nie ktorzy ludzie na tym allegro sa nie powazni, ostatnio koles sprzedawal zdjecia jpg.:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Ja gdzies kiedys widzialem jak gosciu sprzedawal spaloną zapałke buahahhaha :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 nie ktorzy ludzie na tym allegro sa nie powazni, ostatnio koles sprzedawal zdjecia jpg.:) mylisz sie. niepowazni sa ci ktorzy to kupuja. on w prosty sposob zarabia na pustakach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 a widzieliście aukcję ze zdjęciami sikających kobiet? aż brejdakowi apetyt odjęło ! bleeee..... a np. ja mam acorpa 6BX86 i nie mam możliwości ściągnięcia nowszego biosu do mojej płyty bo nie istnieje nowszy, no i co?!? mam siedzieć na biosie z 199 roku? a gościo udostępnił parę funkcji oryginalnie ukrytych przez producenta i odświeżył go na bazie nowszej wersji awarda. ha! chociaż aż mi się śmiać chce z ludzi, którzy siedzą i kupują "super zdjęcia mojej dziewczyny" i i m podobne! przecież niektóre kobiety na tych zdjęciach są tak brzydkie, że można się nabawić impotencji !!! ale ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 a widzieliście aukcję ze zdjęciami sikających kobiet? aż brejdakowi apetyt odjęło ! bleeee..... a np. ja mam acorpa 6BX86 i nie mam możliwości ściągnięcia nowszego biosu do mojej płyty bo nie istnieje nowszy, no i co?!? mam siedzieć na biosie z 199 roku? a gościo udostępnił parę funkcji oryginalnie ukrytych przez producenta i odświeżył go na bazie nowszej wersji awarda. ha! chociaż aż mi się śmiać chce z ludzi, którzy siedzą i kupują "super zdjęcia mojej dziewczyny" i i m podobne! przecież niektóre kobiety na tych zdjęciach są tak brzydkie, że można się nabawić impotencji !!! ale ... Sprawdzałeś :?: :wink: Czy to "brat" zakupił :?: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 brat nie zakupił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...