m1ch Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 (edytowane) Mojej znajomej skończyła się 2 dni temu subskrypcja na Norton Internet Security 2007. Byłem u niej i potrzebuje kodu, o który prosi program. Ktoś wie, jak to zrobić? Albo skąd go wziąć? Bardzo proszę o pomoc, ponieważ powiedziała mi, że nie włączy internetu, póki nie będzie miała Nortona, a on kosztuje 200 zł rocznie, na co niestety nie każdego stać :sad: Edytowane 24 Grudnia 2007 przez m1ch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 jak jej nie stać na oryginalnego nortona, to niech zainstaluje jakiś darmowy antywirus. Nie licz, że ktoś tu poda ci piracki key. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1ch Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 A jeśli zostało mi powiedzmy 20 dni subskrypcji, jak ją usunąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...