slawex1983 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Posiadam płytę główną Asus A7N8X-E i używam wbudowanego w nią układu dźwiękowego SoundStorm ze sterownikami 4.65 i Nvmixerem. Problem polega na tym, że gdy w nvmixerze wyświetlę kartę Environment (tą co ustawia się pogłos dźwięku), to komputer zwalnia do tego stopnia, że nawet kursor myszki porusza się skokami. Wiem, że jest to spowodowane obracającym się sześcianem, wyświetlanym na tej karcie. Na kartach graficznych nVidii wszystko działa dobrze. Jak włożyłem do kompa kultową Rive TNT2, to sześcianu tego po prostu nie było i komp działał dobrze. Na Geforcach sześcian się wyświetla, lecz nic nie zamula, a na Radeonach jest kaszanka. Może ktoś z Was wie, jak sobie poradzić z tym problemem. Próbowałem różnych sterowników od dźwięku/grafy i nic nie pomaga. Może istnieje jakiś zmodyfikowany nvmixer, który nie wyświetla tego sześcianu? Wesołych Świąt Bożego Narodzenia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...