Magic_LbN Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Pytanie jak wyżej - da rade odpalić te dwie karty razem na jednym systemie, w jednym kompie? Dlaczego? Otóż chciałem podłączyć słuchawki z mikrofonem (do skype'a), a SB Audigy ma wyjście 'mic', ale takiego na słuchawki już nie xd a podłączenie przedniego panelu w budzie to dwa zwykłe mini jack które podpina się z tyłu normalnie i wtedy wyjscia z przodu działają :D problemy - SB podłączona i zainstalowane sterowniki, włączam AC'97 (aka Realtek - na mobo Gigabyte 8ipe-1000), wrzucam stery i... nie działa :| mało tego dzisiaj włączam kompa, a tam (po wywaleniu sterowników realteka) nie wykrywa mi też tej SB... :blink: O.o Da się cos z tym zrobić? Z góry dzięki za pomoc :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cienislaw Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 dziwne, mam taki konfig od jakiegos czasu, wlasnie ze wzgledu na 'lenistwo' i front panel i dziala bez problemu. trudno zdiagnozowac co moze byc, bo mi obie karcioszki od razu zadzialaly. gram i slucham muzy na audigy, a skype i podobne obsluguje realtek z wpietym mikrofonem i sluchawkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magic_LbN Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 dobra, EOT, drugi raz wszystko zainstalowałem i wszystko ok jest i działa bez problemu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...