michal8a Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 witam serdecznie pisze swojego pierwszego posta tak ze prosze o wyrozumialosc. mianowicie mam problem z laptopem kupilem laptopa w angli z systemem vista home premium ale chcialem zmienic na xp i problem polega na tym ze przy kupnie nie dostalem zadnych sterownikow do plyty ani nic i teraz nie dziala mi ani wifi ani nic prosil bym o pomoc :mur: :mur: trosze o komputerku:\ qompaq presario V 6500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuo Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Wszystkie stery, jesli chodzi o laptopy, mozna sciagnac ze strony producena takowej maszyny. Z tego co mi wiadomo, te sterowniki masz na dysku laptopa (tak dlugo jak pozostanie on nie formatowany, tzn ta partycja z driverami). Jednakze sklanial bym sie do odszukania tego wszystkiego na www producenta :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zajęło mi to 15s- KLIK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...