zuo Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Jestem tutaj nowym uzytkownikiem, do niedawna nie widzialem co znaczy OC, dlatego z reka na sercu prosze o wyrozumialosc :) Mam pytanie czystko retoryczne, czy w/w procesor jest podatny na bezpieczne zwiekszenie taktowania? Na przyklad do 2Ghz? RAM 2GB, Vista, laptop toshiba P200-17c. Za opinie nawet brutalnie brzmiace bede rowniez zobowiazany, dlatgo prosze o wasze dobre i zle slowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Jest to laptop, a procki w laptopach produkowane sa tak aby pobieraly mniej energii oraz aby wydzielaly mniej ciepla. Taki komputer ma ograniczone mozliwosci chlodzenia- i to trzeba brac pod uwage... Wogole to jaki sens ma podkrecenie proca w laptopie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiekskrzypek Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 podatny moze i jest ale malo ktory (o ile w ogole jakis) laptop ma opcje w biosie pozwalajace na OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuo Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Chlopaki, dzial podstawowe zagadnienia, dlatgo takie pytanie zadalem. Jako ze nie mam pojecia co i jak chcialem zasignac porady u profesjonalistow. Wielu rzeczy nie wiem, dlatgo niektore pytania moga budzic smiech i nawet zlosc u Was ;) W/w odpowiedzi oswiecily mnie w sposob wystarczajacy za co dziekuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...