Barti14 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 (edytowane) Witam, Otrzymałem na gwiazdkę takie właśnie nowe urządzonko: tablet Pentagram O'Pen XXL P2001. Po instalacji oprogramowania wszystko działa pięknie ale myszka niebardzo... mianowicie: 1.) Ciężko się przyciskają klawisze myszki. 2.) Prawy klawisz jak mooocno przycisne to zareaguje, ogólnie na ruchy reaguje i na rolke też reaguje. :/ A lewy niebardzo. Chociaż jak myszka jest chwile nieaktywna to po normalnym naciśnięciu lewego klawisza działa, czyli jednak reaguje. :/ Nie wiem czy jest to usterka, czy moja nieumiejętność konfiguracji, a chciałbym go sprzedać. Bardzo bym prosił o wszelkie informacje oraz pomoc i pozdrawiam. Edytowane 25 Grudnia 2007 przez Barti14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neverdie Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Widze , że już stoi na allegro to po co ten topic ? Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...