Skocz do zawartości
Yogi311

Logitech X-230 "bzyczący" Subwoofer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jak juz pisałem w temacie mam mały aczkolwiek niemiły problem z zestawem X-230 logitech'a, mianowicie popodlączeniu do prądu i po przesluchaniu ~1 utworu z pudła subwoofera slychac "bzyczenie". Sam subwoofer ciagle gra dobrze i nie slychac jakis zniekształcen w dzwieku tylko to bzyczenie w "idle" mnie denerwuje bo jest dosc slyszalne.

dźwiękówka SB 4.1 (z siga)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki za odpowiedz ;]

sprawdzałem z różnymi gniazdkami i z i bez uziemienia - to samo

co do dźwiękówki to raczej odpada bo było sprawdzane na integrze z mojej mobo, na w/w SB i na lapku z siga

Edytowane przez Yogi311

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wada fabryczna, miałem podobnie na głośnikach TDK :/

WRRRR >.<

jak oddam na gware do sklepu to po jakim czasie moge sie spodziewac nowego zestawu :P?

czy od razu wymienia ??

PS: i tak jutro zadzwonie tam gdzie ów prezent został kupiony :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sub w moich X-540 tez tak sobie buczy w "idlu" wiec..... najprawdopodobniej ten tep tak ma, zreszta gdzies w tym dziale, chyba w temacie o zestawach 5.1 byla o tym mowa. U mnie buczenie sie zmniejsza jak sobie na pilocie bass dam gdzies na 50% Ale chetnie dowiem sie co Ci w sklepie powiedza na ten temat.

pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To musi być wada bo sam osobiście posiada X230 po modach nawet i efektu buczenia nigdy nie ma a zasadniczo musiał bym to słyszeć bo mam wyjęty wzmacniacz z suba i wstawiony do osobnej obudowy. Ja proponuje oddanie na gwarancje 2 tygodnie czekania ale lepiej to zrobić jeżeli nie naprawią będzie buczeć dalej to jeszcze raz oddać po 3 razy muszą dać nowy sprzęt albo oddać kase.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi