Yogi311 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Witam, jak juz pisałem w temacie mam mały aczkolwiek niemiły problem z zestawem X-230 logitech'a, mianowicie popodlączeniu do prądu i po przesluchaniu ~1 utworu z pudła subwoofera slychac "bzyczenie". Sam subwoofer ciagle gra dobrze i nie slychac jakis zniekształcen w dzwieku tylko to bzyczenie w "idle" mnie denerwuje bo jest dosc slyszalne. dźwiękówka SB 4.1 (z siga) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 A jak odłączysz kable sygnalowe to jest to samo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 tak :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Podłącz je do innego gniazdka, najlepiej aby było uziemione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwor Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 albo dźwiękówka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 (edytowane) dzieki za odpowiedz ;] sprawdzałem z różnymi gniazdkami i z i bez uziemienia - to samo co do dźwiękówki to raczej odpada bo było sprawdzane na integrze z mojej mobo, na w/w SB i na lapku z siga Edytowane 27 Grudnia 2007 przez Yogi311 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Albo masz dziwny prąd w domu albo wada fabryczna, jakiś problem z masą czy cuś ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireGL Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Wada fabryczna, miałem podobnie na głośnikach TDK :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Wada fabryczna, miałem podobnie na głośnikach TDK :/ WRRRR >.< jak oddam na gware do sklepu to po jakim czasie moge sie spodziewac nowego zestawu :P? czy od razu wymienia ?? PS: i tak jutro zadzwonie tam gdzie ów prezent został kupiony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Pewno dwa tygodnie bo w sklepie tego na miejscu nie zrobią tylko wyślą do serwisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 sub w moich X-540 tez tak sobie buczy w "idlu" wiec..... najprawdopodobniej ten tep tak ma, zreszta gdzies w tym dziale, chyba w temacie o zestawach 5.1 byla o tym mowa. U mnie buczenie sie zmniejsza jak sobie na pilocie bass dam gdzies na 50% Ale chetnie dowiem sie co Ci w sklepie powiedza na ten temat. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 U mnie jest dokładnie to samo na X-540 w idle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qx's Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 To musi być wada bo sam osobiście posiada X230 po modach nawet i efektu buczenia nigdy nie ma a zasadniczo musiał bym to słyszeć bo mam wyjęty wzmacniacz z suba i wstawiony do osobnej obudowy. Ja proponuje oddanie na gwarancje 2 tygodnie czekania ale lepiej to zrobić jeżeli nie naprawią będzie buczeć dalej to jeszcze raz oddać po 3 razy muszą dać nowy sprzęt albo oddać kase. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...