Kszysiu Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Witam Mój znajomy chciał by Sobie kupić ram... i tu jest dziwna rzecz ponieważ na płycie głównej koło slotu widac napis "MAX 667" wiec mi się zdawało że chodzi tu o RAM.... ale jakoś ostatnio w biosie zauważylem że mozna ustawić na 800.... to ile w końcu jest max?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 A może napiszesz jaka to płyta główna?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kszysiu Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 w tej chwili nie mam jak tego sprawdzic;/ wiem ze ma zintegrowana graike radeona x300 ma 2 wejsciana ddr i 2 na ddr2.... na dodatek ma jedno agp i jedno PCI-e a jaki model nie sprawdzalem;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiekskrzypek Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Z opisu wnosze, ze to jakis Asrock. Oni czesto rozne rzeczy wypisuja na pcb plyty a naprawde mozna tam ladowac np. szybszy ram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 krzysiu recydywista nawet nie wie czemu dostaje od lamek a i jak mu poradzono nie czyta regulaminu,, krzysiu poczytaj ten regulamin,, a resztę proszę - jest jedna zasada - nie karm trola,, ma tu takie domniemane działanie lekko inne od swej podstawowej istoty - póki się trol nie nauczy grzecznie to karmienia nie będzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...