derek-91 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Witam, mam taki problem mam dysk Seagate 160GB mialem na nim 2 partycje 130GB na system i jakies tam pliki i 30GB na muzyke. Chcialem sformatowac dysk i wlozylem cd xp i usunolem wszystkie partycje i utworzyla mi sie jedna, mowie oki jest teraz instalujemy i potem zauwazylem ze ta partycja ma 130 giga a powinna 160. Prosze o pomoc jak zrobic aby miec spowrotem dyskl 160GB chcialem go sformatowac znowu ale jak zakladalem i usuwalem partycje tamtego 30giga niema... jest tyylko to 130 ;/;/ Prosze o pomoc! z gory dziekuje i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geldron Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Odpowiedz tu http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=253332 brak 48bitowego adresowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 ja się podepnę żeby nie tworzyć nowego tematu, mam dysk 400GB zewnętrzny przywieziony z wysp i problem jest taki, że dysku nie wykrywa w windowsie, aby wogóle działał musiałem zmienić zasilacz bo wcześniejszy był padnięty. Nie mam pojęcia co może z nim być, dać go do jakiegoś serwisu czy to jedynie szmelc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viperus Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 (edytowane) Ja się też podepnę ;) Mam taki problem z kopiowaniem i ogólną wydajnością dysku [seagate 7200.10 - ATA100] Dysk ma włączone DMA, zmieniałem już taśmę, może to coś ze sterownikami [mam zainstalowanie intel INF updaste czy coś] Przy kopiowaniu proc jest obciążony na 50%, chyba tak nie powinno być http://img170.imageshack.us/my.php?image=smartmaxgq4.jpg Edytowane 29 Grudnia 2007 przez Miper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...