dawid bobik Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Witam... posiadam laptopa z USA ma dwa lata i mam problem który mnie przeraża... pewnego razu mi spadł na podłogę i wgniotło się gniazdo zasilania do środka ponieważ był podłączony akurat. gniazdo zrobiłem i od tego wypadku zaczął się psuć. Windows XP coraz częściej się zawieszał a jak wpakowałem system od nowa to było to samo z czasem windows nie chciał działać powoli komp nie czytał butowanych płyt pewnego dnia przestał czytać butowane CD a zaczął DVD. np. butowana instalka windowsa XP nie odpala a butowana płyta DVD z linuxem chodzi bez problemu. ale to nie wszystko ładowanie baterii toż nie działa. CO MAM ZROBIć Z TYM PROBLEMEM? CZY KTOś WIE JAK NAPRAWIć USTERKę? CO SIę ZEPSUłO? moje GG: 1129290 www.dawidbobik.pl.tl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burns Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 wróżąc z fusów - oddaj go do serwisu widać upadek nie był lekki nagrywarka mogła wysiąść ze starości, ale mogło się również coś poluzować co do ładowania - nie wiem jak naprawiałeś zasilanie, ale chyba nie do końca Ci wyszło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...