Vengeance Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 LEon a jaki musze ustawic producent pll i rodzaj ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 jaki mam w cpucool ustawic (yam gdzie sie ustawia fsb) producenta i rodzaj pll. :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 kurde no za chiny nie moge ustawic 166 ani w cpucool ani cpufan , zaq kazdym razem mam albo zwieche albo restart (i glucho musze clear cmos) albo bledy w kernelach :( dziwne to torche , bo sadze ze pamieci wytrzymuja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Vengeance napisal jaki mam w cpucool ustawic (yam gdzie sie ustawia fsb) producenta i rodzaj pll ? Tu masz linka http://www.ocworkbench.com/2002/ecs/k7s5ag...OWN%20GUID1.htm i linka do kopalini wiedzi odnsnie tej mobo http://www.ocworkbench.com/2002/ecs/k7s5aguide/[/b] Powodzenia :) pll mod rulezz :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Prawdę mówiąc poza speedfanem nie próbowałem innych programów.W speedfanie jest to banalne .W zakładce clock wybierasz producenta mobo rodzaj i wyświetlają Ci się wszystkie możliwe kombinacje najeżdzasz na 166/166 set clock i gotowe (jeżeli nie ma zwiechy :P ) Co do 166 to wolę 147 i max timingi :wink: bo przy 166 trzeba je poodpuszczać :wink: Co do pll to podajże ICS 9248(ABC)F-199 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 mi za chiny nie chce wyjsc , a mysle ze pamieci wytrzymuja bo podobno nawet niektorym na 200 chodza tzn albo chodza zajebiscie albo w ogole . tzn bez cl2 a ja mam 150 i cl2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...