Shenlong Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Czy różnica między ALC850 @ Abit K9N, a Audigy SE będzie znacząca ? Głośniki to Creative T6100. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudesmen Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Mam KN9 i jak uwaliła mi się Audigy 2 to przyslali mi XF-i audio (oparte chyba wlasnie na Audigy se), w miedzy czasie jechałem na integrze i mailem problemy z kanałami (był tylko przód), jeden z głośników tylnych nie działających popiskiwał no i dzięki tym bajerom w sterownikach dźwięk jest lepszy jednak jakiejś super różnicy nie widze, ale szczerze to mi się nawet podoba jak gram mój telefon więc chyba nie mam za duzych wymagań co do dźwięku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Tu już zależy dla kogo różnica. Karta jest na pewno dużo lepsza, ale większość szarych użytkowników nawet by nie odróżniła która jest która. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Trzeba by miec naprawde drewniane ucho, zeby nie uslyszec roznicy Integra vs cokolwiek innego. Byly dwie integry jakie w zyciu dobre slyszalem. SoundStorm - tu chyba nie musze nic mowic :) C-Media - z plyty AsRock 939Dual-VSTA, bylem w szoku jak ja uslyszalem Realteki to najwieksze gowno pod sloncem. Slyszalem kilka roznych wersji, lacznie z najnowszymi, mialem tez KN9. Moga miec nie wiem jak wyczesane parametry, to to poprostu pierdzi i rzęzi nie gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...