Działo Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Jaki zasilacz okiełzna tą bestię bo mój niewysokich lotów 300W -towy zasilacz firmy Megabajt czytaj BADZIEWIE jak karta się rozkręci np. w 3d Marku to zaczyna wydzielać zapach w stylu ruskiego telewizora :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 najparawdopodobniej napraqwdę jest to 220w i poprostu nie wyrabia i musi sie rozgrzac ciutke :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 ja tez mam ta karte i mam jakis glosny ten zasilacz i nawet niewiem jakiej firmy bo nie jest napisane a na nalepce nie pisze wiec ale karta jest podkrecona bede ja jeszcze krecil i narazie nic mi sie nie dzieje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 weź Chieftec'a 360 W za ok 200 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soniq Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 8O 8O Czee Masz pecha tak jak i ja. Sam jestem posiadaczem GF3 Ti 500/128 i ofiarami tej karty były już Codagen <teoretycznie>oryginalny na zupełnie nowym kompie działał w sumie ok 10 h, a drugą ofiarą to wsadzony w serwisie megabajt :evil: Oby dwa zasilacze teoretycznie miały 300w.przy włączeniu kompa był dziwny dźwięk jakby nie wyrabiał a w dniu samego spalenia pachniała Kalvin'e Clain'em. Komp oczywiście już nie wstał....ale dla pewności załaczyłęm starego 5-letniego 230w chyba enlight i komp wstał Wybieram się do serwisu podyskutować na ten temat a jak nic się nie da załatwić to ok 200 zł 360 W Chieftec :):) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 słuchajcie.Wcześniej miałem durona 750 mhz 384 ramu sdr, HDD 15 gb, cdrom i gf3ti200 (dalej mam) i wszystko to ganiao na codegenie 200W :lol:Zero niestabilnośći systemu.Jajca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cRaCkEr Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Juz od jakiegos czasu mnie ciekawi co to za megabajt dual fan ktorego masz w stopce z configiem? :)) Mozesz napisac co to za wynanalzek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Juz od jakiegos czasu mnie ciekawi co to za megabajt dual fan ktorego masz w stopce z configiem? :)) Mozesz napisac co to za wynanalzek? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To jest zwykły megebajt 350W do którego dołączyłem wentyl w takim samym miejscy jak w Chiefteku :) .Teraz oba są puszczone na 7V i mi się zasiłka nie grzeje i jej nie słychać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cRaCkEr Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Hehehe a ja myslalem ze megabajt importuje jakies odloty nie ziemskie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 No to ja miałem 235 W zasilacz jakiejś dobrej firmy ( obudowa Green za 350 zł w 1999 roku) to sprzęt jak poniżej, ale 320 SD Ram Cel 1700 Mhz i Radeon 8500 128 MB- żadnej zwiechy ani problemów- sprzedałem dla kumpla i wiernie dalej służy dla XP 1800 ( 0,18 ) ,256 DD-R Radeon 9000 , nagrywarka, CD-Rom, 2 dyski twarde :D LOL :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 no wlasnie a jak nie moge na wiecej podkrecic grafy to co moze niew wyrobic ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 cRaCkEr nie stety megabajt jak i codegen nie zamierza robić lepszych zasiłke.A szkoda bo teraz jest bardzo tani i każdy kto niema kasy to kupuje to <span style="color:red;">[ciach!]</span>o..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 cRaCkEr nie stety megabajt jak i codegen nie zamierza robić lepszych zasiłke.A szkoda bo teraz jest bardzo tani i każdy kto niema kasy to kupuje to <font color="#FF0000">[ciach!]</font>.....No właśnie dlatego jest tani :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...