Skocz do zawartości
Działo

Zasilanie Gf3 Ti 500 PP! Jumbo GS

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki zasilacz okiełzna tą bestię bo mój niewysokich lotów 300W -towy zasilacz firmy Megabajt czytaj BADZIEWIE jak karta się rozkręci np. w 3d Marku to zaczyna wydzielać zapach w stylu ruskiego telewizora :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez mam ta karte i mam jakis glosny ten zasilacz i nawet niewiem jakiej firmy bo nie jest napisane a na nalepce nie pisze wiec ale karta jest podkrecona bede ja jeszcze krecil i narazie nic mi sie nie dzieje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8O 8O

Czee

Masz pecha tak jak i ja.

Sam jestem posiadaczem GF3 Ti 500/128 i ofiarami tej karty były już Codagen <teoretycznie>oryginalny na zupełnie nowym kompie działał w sumie ok 10 h, a drugą ofiarą to wsadzony w serwisie megabajt :evil:

Oby dwa zasilacze teoretycznie miały 300w.przy włączeniu kompa był dziwny dźwięk jakby nie wyrabiał a w dniu samego spalenia pachniała Kalvin'e Clain'em.

Komp oczywiście już nie wstał....ale dla pewności załaczyłęm starego 5-letniego 230w chyba enlight i komp wstał

Wybieram się do serwisu podyskutować na ten temat a jak nic się nie da załatwić to ok 200 zł 360 W Chieftec :):)

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz od jakiegos czasu mnie ciekawi co to za megabajt dual fan ktorego masz w stopce z configiem? :))

Mozesz napisac co to za wynanalzek?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

To jest zwykły megebajt 350W do którego dołączyłem wentyl w takim samym miejscy jak w Chiefteku :) .Teraz oba są puszczone na 7V i mi się zasiłka nie grzeje i jej nie słychać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to ja miałem 235 W zasilacz jakiejś dobrej firmy ( obudowa Green za 350 zł w 1999 roku) to sprzęt jak poniżej, ale 320 SD Ram Cel 1700 Mhz i Radeon 8500 128 MB- żadnej zwiechy ani problemów- sprzedałem dla kumpla i wiernie dalej służy dla XP 1800 ( 0,18 ) ,256 DD-R Radeon 9000 , nagrywarka, CD-Rom, 2 dyski twarde :D LOL :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cRaCkEr nie stety megabajt jak i codegen nie zamierza robić lepszych zasiłke.A szkoda bo teraz jest bardzo tani i każdy kto niema kasy to kupuje to <font color="#FF0000">[ciach!]</font>.....

No właśnie dlatego jest tani :lol: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...