Gość dandus Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 sytuacja wygląda następująco zmieniłem sprzęt na nowy kupiłem kilka części w komputroniku tzn karta graficzna :GeForce 8600 GTS Asus Silent 256MB HDTV & DVI (PCI-E) ramy :Kingston DDR2 2x 1GB 667MHz CL5 procesor :Intel Pentium Dual Core E2160 1.8 GHz (S775) BOX płyta główna :Abit IP35 oraz obudowę chiefteca, ale to już mniej ważne do tego mam dysk samsunga. Po złożeniu całego sprzetu i podłączeniu wszystkiego chciałem zrobić format dysku i zainstalować windows xp . I tu zaczęły się schody .Wszystko szło dobrze płytę zabotowało, załadowało pliki instalacyjne, zniknął niebieski ekran pojawił się czarny z migającym kursorem i na tym było koniec próbowałem kilkakrotnie i zawsze było to samo . Co jest tego przyczyna bo już nie mam zielonego pojęcia ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 zgaduję nie ustawiony dysior w biosie?jesli juz- z emulacją ide czy bez? aha- stacje dyskietek masz?(choć to mozna obejsc) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dandus Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 nie bardzo wiem o co chodzi z tym ustawieniem dysku w biosie proszę o wytłumaczenie a co do dyskietek to nie potrzeba bo nie pyta o stery do dysku i ktoś mi powiedział że winę mogą mieć pamięci ale mi się wydaje że wtedy wogóle by się nie uruchamiał hmm sam nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...