qba2005 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 (edytowane) Witam, moj problem jest chyba ogolny dla wszystkich nagrywarek mianowicie na poczatku mialem samsunga, ktory wogole nie czytal plyt dvd (zworki i inne duperele byly wporzatku) i wogole nie wypalala plyt, zatrzymywala sie przy 3-4% i wyskakiwal blad. Zakupilem wiec HP 1040i. Ta nagrywarka z odczytem ma wszystko wporzadku, natomiast znowu pojawia sie problem z wypalaniem plyt. Przy 4% burning proces staje i error.. Firmware wgrany najnowszy, testowane na xp64bit i viscie 64bit.. ma ktos jakis pomysl ? Prosze o szybka pomoc :| aha zapomnialem.. wypalalem juz na vebra i na tedekach. Zawsze jest to samo. Uzywam Nero7. Edytowane 3 Stycznia 2008 przez qba2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Sprawdź jakimś innym softem do nagrywania. A wpierw zerknij , czy nagrywarka nie działa w trybie PIO (zmień na DMA) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba2005 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 transfer mode mam ustawione na dma if available ale w current transfer mode mam not applicable.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Przy 4% burning proces staje i error..Jaki? ... ale w current transfer mode mam not applicable..... bo patrzysz nie na ten channel/device? (taki komunikat sugeruje brak urządzenia na taśmie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba2005 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 taki error ze jest koniec nagrywania .. a co do channel/device to masz racje mam ultra dma 5. ale za to w secondary nie ma nic a mam tam podpietego samsunga (zwykly odtwarzacz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 ...za to w secondary nie ma nic a mam tam podpietego samsunga (zwykly odtwarzacz).no i masz odpowiedź ;) Standard - odłącz samsunga, popraw zworkologie, wymień taśmę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...