Black_war Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 (edytowane) Czyli jaki cooler w cenie do ok. 100zł ? Edytowane 11 Stycznia 2008 przez Black_war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Ac Freezer 7 Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blacky Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Polecam http://silent-pc.pl/index.php?view=product&id=2444 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 (edytowane) Katana 2 + cichy wentyl 120mm Niedawno zainstalowałem i jestem bardzo zadowolony. Wykonanie na wysokim poziomie, równa podstawa i dobrze przylega do procka. Chłodzenie się nie rusza po założeniu (tak jak w np: Pentagramie HP100). Tutaj mój opis http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=239563&st=30 Edytowane 3 Stycznia 2008 przez aldam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zmieniły się trochę kryteria ;) Jaki cooler polecacie do ok. 100zł? Myślę nad jakimś używanym BigTyphoon'em, ew. Coolermaster GeminII (mogę go mieć za 75zł), tylko zastanawiam się jak z montażem tego wielkoluda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 A na jaki socket ? Szukałbym używanej Scythe Ninja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 lga 775, właśnie chyba dorwałem ninje za 80zł ale się zastanawiam czy warto ;)) Czy może BT za jakieś 50zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Jak za 80zł warto :) bierz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...