Mycy Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Mam procesor AMD Duron 1Ghz Płyta AK75-EC 512 SDRAM GeForce 5200 Chciałem zmienic sobie procka na lepszego. Na moją płyte najwięcej mogę wstawić athlona 2100+. kupiłem zatem athlona 2000+ i go zamontowałem. Odpalam kompa i nic czarny ekran. Komp nie chce odpalić. Włożyłem zatem stary procesor i wszystko działało normalnie. Czy trzeba cos przestawic w biosie żeby on działał czy może jest zepsutyt?? proszę o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Z tego co wiem połączenie AXP z SDR dawało czarny ekran. P.S. Jaki masz zasilacz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Z tego co wiem połączenie AXP z SDR dawało czarny ekran.No to słabo wiesz. Spróbuj bios nowszy wgrać, jeśli tego jeszcze nie robiłeś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...