Shenlong Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 (edytowane) Od jakiegoś czasu wolno uruchamiają mi się programy i dosyć długo kopiują się pliki, zrobiłem reinstalację OS i to samo. Amd 2800+ sempron 2x 512 k8n neo3 ST3160815AS SATAII [ podpiety pod Sata I] Edytowane 4 Stycznia 2008 przez Shenlong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 A system sie uruchamia normalnie? znaczy tak samo szybko jak dawniej? bo jesli nie to dyski pada.. ;| aha reinstalacja to rozumiem format, za instalacja na stary system?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shenlong Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Format [ założyłem nawet partycje od nowa ], OS się ładuje normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...