MaxximuS Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 nie moge odtwarzac mp3 na kazzie bo mi zamyka kaze Wystąpił problem z aplikacją Kazaa Lite i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty. - takie cos sie pojawia ?? co sie dzieje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 ja mam pytanie... po co odtwarzasz przez Kazee? Nie prosciej wlaczyc kazaa lite i tamtymi progsami odpalac niedokonczone pliki? Pewniejsze i lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 noo tylko na innych tezm mam takie błędy ... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djHaki Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Do MP3 to WINAMP jest a nie KAzaa :) Kazaa Lite 2.02 jest lepsza! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Do MP3 to WINAMP jest a nie KAzaa :) Kazaa Lite 2.02 jest lepsza! Ja mam troche lesza wersje niz lite :P ale do sciągnia filmow tez uzywam kazy a to z tego powodu ze tam mam srednia szybkosc koło 60 do 70 kb/s i jest Avipreview któreym mozna sprawdzic jakosc filmu ... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Taki błąd mi wysakuje : Aplikacja powodująca błąd wmplayer.exe, wersja 8.0.0.4482, moduł powodujący błąd mmswitch.ax, wersja 0.9.4.0, adres błędu 0x00004e86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 To jest problem z Windows Media Playerem (tak wynika z tekstu błądu). A to że Kazaa jest w wersji Litle nie oznacza ze nie ma tych dodatkowych programów tylko że nie ma spyware i reklam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 moze sprobuj windows media player 9? kliknij tutaj i poszukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 jeszcze taki mam bład Aplikacja powodująca błąd kazaalite.kpp, wersja 2.0.2.0, moduł powodujący błąd mmswitch.ax, wersja 0.9.4.0, adres błędu 0x00004e86. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...