AlienMks Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Cześć, chciałbym na początku powiedzieć że jestem kompletnie zielony jeśli chodzi o laptopy. Wiem jedno mam 1000 zł i chcę kupić za tę kasę jak najlepszego laptopa. Wiem że cudów nie będzie ale chcę żeby był przynajmniej przyzwoity. Na pewno będzie to laptop używany. Doradźcie na co zwrócić uwagę ? Lepszy proc ? Czy więcej ramu ? A może grafa ? Jeśli możecie to dajcie jakieś linki. Będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam i dziękuje za wszelkie odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_maniak_ Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Cześć, chciałbym na początku powiedzieć że jestem kompletnie zielony jeśli chodzi o laptopy. Wiem jedno mam 1000 zł i chcę kupić za tę kasę jak najlepszego laptopa. Wiem że cudów nie będzie ale chcę żeby był przynajmniej przyzwoity. Na pewno będzie to laptop używany. Doradźcie na co zwrócić uwagę ? Lepszy proc ? Czy więcej ramu ? A może grafa ? Jeśli możecie to dajcie jakieś linki. Będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam i dziękuje za wszelkie odpowiedzi. A do czego ten lap ? Za 1300 zł mozesz kupic uzywanego HP compaq nc6000 1,4GHz Centrino odpowiednik athlona64 1,4GHz więc rakieta to to nie jest, ale jest możliwość wymiany proca na coś lepszego 512MB RAM 40GB Grafa ATI9600 a w rzeczywistości ma wydajność po między radeonem 9000 a 9550 bardziej w stronę 9000 ale zawsze to 32MB wbudowanej pamięci własnej Reasumując do nfsu2 w 1024x768 na średnio niskich detalach starczy Jest też wzorem każdego maniakia wyciszania blaszaków (można spokojnie zostawić na noc albo zrobić z tego serwer) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...