maviks Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Witam Możecie mi pomoc w sprawie wentylatora Acutake 80mm Pro, podłaczylem go do zasilacza FSP 350W- 60ATV oryginalnego w obudowie Asus sprzed 2 lat gdyz poprzedni wentyl strasznie mi zaczal halasowac ale ten jest cichutki tyle ze chyba nic nie wiele bo wogole nic nie czuc, kablke polutowalem tak jak wczesniejszy wentyl czyli do plytki. Czy tak moze chodzic ten wentyl, czy raczej lepiej go wyciagnac i wlozyc do obudowa a arctica puscic na zasilacz bo cos mi sie wydaje ze teraz jest pod 5V a nie 12V i stad takie male obroty. Konfiguracja komputera: Athlon Barton 3200+ Asus A7N8X-E Delux 1GB - 512/256/256 400Mhz CL2,5 Twinmos Seagate 200GB SATA Radeon 9550 dwa napedy(nagrywarka dvd, zwykle dvd obra LG) Z gory dziekuje za wszelakie rady i propozycje rozwiazania problemu. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyah Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Z zasilacza wylatuje gorące powietrze? Jak nie to nie ma czego się obawiać, zasilacz powinien sam regulować obroty (tak mi się wydaje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maviks Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Powietrze leci takie letnie nie bez przesady zeby bylo goraco ale wiadomo to jest zima wiec temp na zewnatrz inna, latem napewno bedzie wyzsza i co wtedy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyah Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Powietrze leci takie letnie nie bez przesady zeby bylo goraco ale wiadomo to jest zima wiec temp na zewnatrz inna, latem napewno bedzie wyzsza i co wtedy.Wtedy się będziesz martwić, ale nie powinno być tak źle, że się zasilacz spali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...