ttestadura Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) Jakim softem moge sprowadzic film w formacie divx na ktorys z bardziej "podstawowych (avi,mpeg,vcd itd.)" formatów ? Nagralem z tv film i przez niedopatrzenie zamiast najpierw w montazu wyciac reklamy , automatycznie wrzucilem na convert do divixa . I w tym problem bo moj soft w ktorym dzialam przy filmach nie obsluguje Divix-a , wiec mam film ( na ktorym mi zalezy ) z reklamami ! Prosze o podpowiedz . Pozdrawiam ! Edytowane 6 Stycznia 2008 przez ttestadura Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 http://divx.howto.pl/articles.php?cat_id=15 może pomoże - nie wiem [; Spać nie możesz czy już wstałeś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttestadura Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 W ogóle nie sypiam ! Wszystko fajnie tylko ze zaden z softow ze strony ktora podales nie robi takiej konwersji o jaka mi chodzi . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) Spróbuj VirtualDub'em. Otwórz plik do edycji wytnij reklamy i zapisz z opcją "kopiowanie bezpośrednie". Edytowane 6 Stycznia 2008 przez AndiX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...