Prog Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 i jeszcze jedno... chodniki... Jeśli grałeś kiedyś w setllersów, to wiesz że one chodzą optymalną drogą wydeptując sobie ścieżki. Dlatego też po 3 miesiącach, mieszkańcy klatki po prawej wyryją Ci w ślicznym trawniku ścieżkę na skróty do schodów w dół :). nie wiem czemu w polsce jakoś nikt tego nie uwzględnia. Słyszałem, że w anglii ponoć odpowiednie służby patrzą gdzie powstają nieplanowane ścieżki i kładą tam chodnik. Dużo chodników można by przewidzieć zanim powstaną ścieżki w trawie :) Chodniki powinno się układać dopiero po jakimś czasie. Tak jak powiedziałeś. Człowiek i tak sobie znajdzie lepszą drogę (nie zawsze krótsza, ale taką jaka większości pasuje). Stara szkoła to zagrabienie samej ziemi tak, aby ludzie po niej chodząc zostawiali ślady. Tam gdzie pozostanie ich najwięcej tam układa się chodnik. Jednak w przypadku wookie85 to nie wchodzi w rachubę. Może zrób jakoś naokoło balustrady chodnik, bo jak widzę nawet teraz trzeba podreptać po chodniku, aby dostać się na parter. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie85 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Ale tam na parterze nic nie ma :D rosna 3 drzewka ;] , to miejsca mialo inny cel niz lazenie tam ;] , ja bym w ogole schody wywalil no ale prowadzacy ych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 no dobra... ale ja bym to lepiej zrobił :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...