fobar Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Poszukuje oprogramowania do MP3 firmy Thomson Lyra M100E256k(taka jak poniżej) :cry: . A to dlatego że się nie włącza, a jeśli tak to po chwili się restartuje. Jest kawałek po końcu gwarancji. Z góry dziękuje Pozdrawiam Kuba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Szukaj softu na stronie Thomsona. Komputer widzi go, czy nie?? Bo jeżeli nie, to możesz go wywalić do kosza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fobar Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Szukaj softu na stronie Thomsona. Komputer widzi go, czy nie?? Bo jeżeli nie, to możesz go wywalić do kosza. Tak widzi ją i ściągnąłem już oprogramowanie , zainstalowałem, ale jak ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m program to nic. wyświetla sie klepsydra pochodzi trochę ale program do zmiany orogramowania sie nie włącza a ściągałem z :angry: http://www.photo.thomson.com.pl/?lg=pl&...p;co=0&sid= i nic co jest?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...